Magánélet


A hirdetőnek (hirdetőnek, nekünk vagy nekünk) be kell tartania az adatvédelmi törvényeket. Ez az adatvédelmi politika (adatvédelmi politika) meghatározza, hogy hogyan használjuk fel ügyfeleinkkel és potenciális ügyfeleinkkel (személyes adatokkal) kapcsolatos személyes információkat, amelyeket az Ön webhelyén és más marketing csatornákon keresztül gyűjtünk. Nem fedezzük fel, hogyan használjuk fel személyes adatait az Ön számára szolgáltatásaink nyújtásakor.


Ha a webhely linkeket tartalmaz harmadik felek webhelyeire, és ha bármelyik harmadik fél webhelyeire mutató linket követ, kérjük, vegye figyelembe, hogy saját adatvédelmi irányelveik vannak, és hogy nem vállalunk semmilyen felelősséget vagy felelősséget az irányelveikért vagy az Ön személyes adatainak feldolgozásáért. . Kérjük, ellenőrizze ezeket az irányelveket, mielőtt az ilyen harmadik féltől származó weboldalakhoz bármilyen személyes azonosítást megadhat.


Ez az Adatvédelmi Szabályzat célja az adatvédelmi politikánk magyarázata, és a következő területekre terjed ki:


Információkat gyűjthetünk rólad

A következő személyes információkat gyűjthetjük és felhasználhatjuk az Ön számára:

Az űrlapok kitöltésével vagy a weboldalra feltöltéssel megadott információk.

Ha kapcsolatba lép velünk, vagy kapcsolatba lépünk Önnel, nyilvántartást vezethetünk a levelezésről vagy az Önnel esetlegesen folytatott beszélgetés részleteiről. A hívások rögzíthetők.

Felkérhetjük Önt, hogy végezzen olyan felméréseket is, amelyeket kutatási célokra használunk, bár nem kell válaszolnia rájuk.

Az általunk a ReachLocal UK Limited által nyújtott hirdetési szolgáltatásokat használjuk, amelyeken keresztül a ReachLocal adatfeldolgozóként összegyűjti és felhasználja az alábbi linken felsorolt bizonyos információkat az Önnel való kapcsolattartásról, és ezeket az információkat a jelen Adatvédelmi Szabályzat rendelkezéseinek megfelelően hozzáférhetővé teszi.

A webhely látogatásainak részletei, valamint a sütikkel és más nyomkövető technológiákkal gyűjtött információk, ideértve, de nem korlátozva az Ön IP-címét és domain nevét, a böngésző verzióját és az operációs rendszert, a forgalmi adatokat, a helyadatokat, a blogokat és az egyéb kommunikációt információkat és az Ön által elérhetõ forrásokat a Cookie-politikánknak megfelelõen. Noha ezeket az információkat általában nem azonosítják, bárhol felhasználhatjuk azokat azonosításukra, ugyanolyan biztosítékokat alkalmazunk, mint amelyeket a személyes adatokra alkalmazunk.

Harmadik felektől az alábbiakban a III. Bekezdés szerint.

Tudatosan nem gyűjtünk információkat a 16 év alatti személyekről.

Személyes adatainak felhasználása

Az Ön személyes adatait a következő módon használhatjuk fel:

- döntsenek arról, hogy megkötnek-e veled egy javasolt ügyletet, ideértve bizonyos körülmények között az ilyen információk csalás elleni ügynökségek vagy bűnüldöző szervek általi átadását a csalások és bűncselekmények felderítése és megelőzése érdekében (amint azt az alábbiakban a III. bekezdés ismerteti);

- döntsenek arról, hogy megkötnek-e veled egy javasolt ügyletet, ideértve bizonyos körülmények között az ilyen információk csalás elleni ügynökségek vagy bűnüldöző szervek általi átadását harmadik személyek számára a csalás és bűncselekmények felderítése és megelőzése érdekében (amint azt az alábbi III. bekezdés ismerteti);

- elemezzük, hogy megértsük az általunk nyújtott szolgáltatást és javítsuk üzleti tevékenységünket;

- figyelemmel kíséri a hívásokat és a tranzakciókat a szolgáltatás minőségének, megfelelésének és a csalás elleni küzdelemnek a biztosítása érdekében;

- értesíteni Önt szolgáltatásaink és termékeink változásairól; és / vagy

- annak biztosítása érdekében, hogy webhelyünk tartalmát a leghatékonyabban jelenítsék meg az Ön és az Ön készüléke számára.

Az Ön adatait arra is felhasználhatjuk, hogy saját és kiválasztott harmadik féltől származó termékeinket és szolgáltatásainkat levélben, e-mailben, SMS-ben, telefonon és faxon értékesítsük, és ha a törvény előírja, akkor az információk begyűjtésekor kérjük az Ön hozzájárulását. az ilyen típusú marketing bármelyikét költeni.

Az alábbiakban a V.IV. Szakaszban foglaltaknak megfelelően lehetőséget biztosítunk arra, hogy feliratkozzunk vagy lemondjunk a további kommunikációtól bármilyen elektronikus marketingkommunikációról, amelyet Önnek küldtek, vagy kapcsolatba léphet velünk..

Harmadik felek közzététele

Megengedhetjük, hogy a kiválasztott harmadik felek és ügynökök az Ön személyes adatait csak a fenti (2) bekezdésben meghatározott célokra használják fel, amelyekre az ilyen információk feldolgozására vonatkozó kötelezettség vonatkozik ugyanolyan garanciákkal, amelyeket mi megadunk. Konkrét példákat az alábbi III.II – III.VI. Szakaszban talál. Minden ilyen nyilvánosságra hozatal csak a vonatkozó törvényekkel összhangban történik.

Ha hamis vagy pontatlan információkat szolgáltatnak, és / vagy csalást azonosítanak vagy gyanítanak, akkor az információkat továbbíthatják a csalásokkal és a bűnüldöző szervekkel, és mi vagyunk velük vagy velük rögzíthetők.

Mi és más szervezetek is hozzáférhetnek és felhasználhatják ezeket az információkat csalások és más bűncselekmények megelőzésére, például:

- a termékkérelmek felülvizsgálata (a fenti (2) bekezdésben említettek szerint);

- lépések megtétele a esedékes kifizetések behajtására (a fenti (2) bekezdésben említettek szerint); és

- az álláskeresőkkel és az alkalmazottakkal kapcsolatos információk ellenőrzése.

Adhatunk minden olyan ügynökség nevét és címét, amelyet a csalás elleni küzdelemben használunk, ha másolatot szeretne kapni az Ön rendelkezésére álló információkról. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi címen. Az ügynökségek díjat számíthatnak fel.

Nyilvánosságra hozhatjuk személyes adatait harmadik feleknek, a bírósági szolgálatnak és / vagy a szabályozóknak vagy a bűnüldöző szerveknek az ilyen felekkel folytatott nyomozásokkal, eljárásokkal vagy nyomozásokkal kapcsolatban bárhol a világon, vagy hogy lehetővé tegyük a hirdető számára, hogy megfeleljen szabályozási követelményeinek, vagy párbeszédet folytasson szabályozóival. alkalmazható.

Abban az esetben, ha a hirdető (vagy annak egy része) (i) vállalkozása eladására átruházható, vagy (ii) harmadik félnek ad el eladást, vagy átszervezésre kerül, akkor beleegyezik abba, hogy a birtokában lévő személyes adatait felfedheti az adott fél (vagy annak tanácsadói) számára. bármely ellenőrzési folyamat részeként vagy átruházva arra az átszervezett gazdálkodó egységre vagy harmadik félre, és ugyanazon célokra, vagy bármely javasolt eladás vagy viszonteladás elemzésére szolgál. szervezet.

Személyes adatainak átadása, tárolása és biztonsága

Nincs garancia arra, hogy az adatok továbbítása az interneten vagy a webhelyen védett a betörés ellen. Azonban kereskedelmi szempontból ésszerű fizikai, elektronikus és eljárási biztosítékokat tartunk fenn az Ön személyes adatainak védelme érdekében, az alkalmazandó jogi adatvédelmi követelményekkel összhangban.

Személyes adataihoz az Európai Gazdasági Térségen (EGT) kívüli rendeltetési helynél hozzáférhetnek, továbbíthatnak és / vagy tárolhatnak személyzetét vagy beszállítóit, ahol az adatvédelmi törvények alacsonyabbak lehetnek, mint az EGT-n. Nem számít a tartózkodási hely, vagy attól, hogy az alkalmazott alkalmazott vagy vállalkozó - ugyanazokat az adatvédelmi biztosítékokat fogunk bevezetni, mint amelyeket az EGT-n belül alkalmazunk.

Az Ön személyes adatait mindaddig megőrizzük, amíg az a feldolgozás céljához szükséges, amelyre gyűjtötték. Bizonyos részletek és a levelezés visszatartható, amíg a szolgáltatások nyújtásával kapcsolatos jogi kifogások vagy az ilyen információk megőrzésével kapcsolatos jogszabályi követelmények teljesítése érdekében határidő le nem telik. Az adatok megőrizhetők és beépíthetők az üzleti tevékenységünkkel kapcsolatban elvégzett elemzésekbe

Jogod és kapcsolatfelvétel velünk

Az alkalmazandó adatvédelmi törvények feljogosíthatják Önt arra, hogy hozzáférjen bizonyos rólad tárolt személyes információkhoz. Meg fogjuk felelni annak a kötelezettségünknek, hogy hozzáférést biztosítsunk személyes adataihoz, és kijavítsunk minden pontatlanságot, amelyet bejelentettünk az alkalmazandó adatvédelmi törvényeknek megfelelően. Ha megengedik, kérésére díjat számíthatnak fel a kapcsolódó költségek fedezésére.

Ésszerű erőfeszítéseket teszünk az Ön személyes adatainak pontossága érdekében. Ennek elősegítése érdekében értesítenie kell nekünk a személyes adatainak bármilyen változásáról, amelyet megadott nekünk azáltal, hogy frissíti adatait, és felveszi velünk a kapcsolatot a V.4. Pont szerint..

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Az adatkezelő vagyunk az Ön személyes adataival kapcsolatban, amelyeket a jelen Adatvédelmi Szabályzat szerint dolgozunk fel

Felvesszük Önnel a kapcsolatot az Ön jogaival vagy a jelen Adatvédelmi Szabályzattal vagy a személyes adatainak az alábbi címeken történő feldolgozásával kapcsolatos kérdéseivel kapcsolatban